Ikke nøl med å ta kontakt!

 

Ønsker du å kjøpe klær/sokker/tøfler av oss:
- send melding i meldingsboksen nederst på siden
- bestill via nettbutikk. Betaling via konto/vipps.
- send melding eller ring
- send e-post 
twinrebel@gmail.com 

Vi har også en Facebook side: twin rebel


Hege Stenberg: 988 31 500  
Tove Jensen: 23 96 21 10 

Bor i nærheten av Tønsberg

Vi er to tvillingsøstre som ikke akkurat lider av flyskrekk! Vår pasjon for reising rundt i verden har tatt oss til stadig nye horisonter for å finne ut av saker og ting og tang.

Det begynte med at Tove dro til Nepal for lenge siden.. Der fikk hun et innfall om å kjøpe filt-hatter som hun så solgte på Karl Johan i Oslo.. Så ballet det på seg med saronger og skumle tremasker. Under Kvartsfestivalen ble smykker ala Brad Pitt en kanon slager noen somre på rad... Det var gatesalgets glade dager!!! 

Tove har grafiske formgiver og foto utdannelse og Hege har tekstilkunst-utdannelse. Dette kombineres i trykk på kjoler som var meget populære. Designtrykk på bomull på kjoler og topper. For hver nye bestilling ble det gjort forbedringer i forhold til passform, farge og kvalitet.  Men dessverre har vi nesten ingen kjoler igjen. 
PS! For å få til en ny produsjon av kjolene, kreves det tid, penger og at Hege drar til Bali. I danne tiden er det vanskelig. Derfor har vi kun noen få kjoler igjen. Kanskje vi får det til i 2021?


Varene blir som regel til i samarbeid og utfra mulighetene som finnes hos produsentene (Nepal og Indonesia) og siden det er små familiebedrifter, får vi god  innsikt i arbeid- og produksjonsforhold. Det er viktig for oss at forholdene er så bra som mulig og her kan vi velge og dermed påvirke - noe som betyr FAIRTRADE i praksis. Vi setter ikke urimelige tidsfrister, og presser ikke ned prisene. Vi sjekker forholdene og har god personlig kontakt. Barnearbeid og generell utnyttelse er selvfølgelig ikke akseptert.

Ved å handle fra oss, får du også en klar prisfordel. Grunnen er at vi ikke er et mellomledd og selger ikke til butikk. Hvis vi skulle gjort det, ville prisene vært mye høyere. 


Hege og Tove 🙂