Hvem er Twin Rebel?

Vi er to tvillingsøstre som ikke akkurat lider av flyskrekk! Vår pasjon for reising rundt i verden har tatt oss til stadig nye horisonter for å finne ut av saker og ting og tang.

Det begynte med at Tove dro til Nepal for lenge siden.. Der fikk hun et innfall om å kjøpe filt-hatter som hun så solgte på Karl Johan i Oslo.. Så ballet det på seg med saronger og skumle tremasker. Under Kvartsfestivalen ble smykker ala Brad Pitt en kanon slager noen somre på rad... Det var gatesalgets glade dager!!! 

For tiden, er det bomullsklær med eget trykk som gjelder. Vi står bak ide, tegninger og sammensetning av plagg som har innfelte trykkområder. 
Tove har grafiske formgiver utdannelse og Hege har tekstilkunst-utdannelse. Dette kombineres her i trykk på bomull. Kjolene og toppene selger godt og fornøyde kunder kjøper gjerne igjen. For hver nye bestilling gjøres forbedringer i forhold til passform, farge og kvalitet. 


Varene blir som regel til i samarbeid og utfra mulighetene som finnes hos produsentene (Nepal og Indonesia) og siden det er små familiebedrifter, får vi god  innsikt i arbeid- og produksjonsforhold. Det er viktig for oss at forholdene er så bra som mulig og her kan vi velge og dermed påvirke - noe som betyr FAIRTRADE i praksis. Vi setter ikke urimelige tidsfrister, og presser ikke ned prisene. Vi sjekker forholdene og har god personlig kontakt. Barnearbeid og generell utnyttelse er selvfølgelig ikke akseptert.

Ved å handle fra oss, får du også en klar prisfordel. Grunnen er at vi ikke er et mellomledd og selger ikke til butikk. Hvis vi skulle gjort det, ville prisene vært mye høyere. Ønsker du å kjøpe klær/sokker/tøfler av oss, send melding, e-post eller ring:


twinrebel@gmail.com 

Hege Stenberg: 988 31 500  
Tove Jensen:     982 07 855  

Bor i nærheten av Tønsberg

Hege og Tove 🙂